Traficant de droguri, reţinut de poliţişti! Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului la percheziţii?

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Arad au făcut două percheziții în locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc. Cannabis, ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiști, în urma celor două percheziţii.

La data de 12 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc„, transmit reprezentanţii IPJ Arad.

În urma perchezițiilor poliţiştii au ridicat: 13,447 kg. cannabis, 279 timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame ciuperci halucinogene, 1,74 grame Ketamina, 26,70 grame substanță albă pulverulentă, 1 cântar, chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

Bărbatul au fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here