Tragedie pe șoselele din Banat! O femeie și-a pierdut viața

Accident teribil in această dimineață pe DN6 intre Caransebeș-Lugoj, în apropiere de Zăgujeni.

Trei vehicule au fost implicate. Un TIR, un microbuz cu remorcă și un autoturism. Din păcate, șoferița autoturismului a decedat pe loc, iar alți trei pasageri și șoferul TIR-ului au ajuns la spital. Printre răniți se află și o fată de 13 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Fata este în comă la spital.

Două din cele patru persoane rănite au rămas încarcerate, având nevoie de ajutorul pompierilor militari.

Potrivit polițiștilor din județul Caraș-Severin, de vină pentru producerea accidentului este șoferul TIR-ului, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

“Un autotir care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă ușoară spre dreapta și carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și a lovit ușor un microbuz, după care șoferul TIR-ului a forțat volanul. În urma acestei manevre, cabina s-a răsucit foarte tare și a lovit cu lateralul cabinei un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, femeia de la volanul autoturismului a murit pe loc, iar alte trei persoane, șoferul TIR-ului, un bărbat aflat pe locul din dreapta, un copil aflat pe bancheta din spate și șoferul TIR-ului, au fost răniți grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, conform celor de la mediafax.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here