Traian Băsescu:”Au pus temporar cea mai odioasă maimuță la Cotroceni, pe Crin Antonescu.”

Atac dur la adresa lui Crin Antonescu. Acesta a fost luat în vizor de către fostul șef al statului, Traian Băsescu.

Liderul Partidului Mișcarea Populară a participat vineri după-amiază la lansarea candidaților din partea filialei județene a partidului la alegerile parlamentare din această iarnă. Evenimentul a avut loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Astfel, în timpul discursului pe care l-a susținut Traian Băsescu nu a ratat ocazia de a critica PSD și PNL. “Partidul Mișcarea Populară are șansa extraordinară să se redovedească a fi altceva decât PNL și PSD. Cele două partide au pe conștiință tot ce a fost mai antidemocratic de la Revoluție încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, suspendarea din 2012 au făcut-o împreună. Au pus temporar cea mai odioasă maimuță la Cotroceni, pe Crin Antonescu. Au reușit să facă din justiție un cal de bătaie în mod nejustificat”, a transmis liderul PMP, Traian Băsescu.

În plus, fostul șef al statului a declarat cu nonșalanță că dintre toate partidele, PMP niciodată nu va face alianță cu social-democrații.“Noi nu avem soluții convenabile, dar exclus orice alianță cu PSD-ul. Însă nici PNL-ul nu reprezintă o soluție mai bună, dar măcar nu miroase așa urât”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here