Traian Stancu, acuze dure la conducerea locală și centrală a ALDE, după ce a fost exclus!

Traian Stancu reacționează dur, după ce a fost exclus din partid și implicit din funcția de consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

El se plânge că nu a fost informat oficial de faptul că a fost exclus și a auzit de la portarul Consiliului Județean.

Am înțeles că am fost dat afară că nu mi-am plătit cotizația, lucru total fals. Am plătit dar nu am primit chitanțe, pentru că nu se mai dau în ALDE Timiș, de trei ani de zile. Am aflat de la portarul instituției de faptul că a ajuns o înștiințare de la conducerea centrală a partidului, la Prefectură”, spune Traian Stancu.

Traian Stancu îl acuză pe secretarul partidului, Daniel Chițoiu, dar și pe președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa de excluderile care au avut loc în ultima perioadă în diverse filiale din țară ale partidului.

Declar deschis războiul între autoritățile locale și autoritățile naționale. Acei domni Chițoiu există în fiecare partid, acele cozi de topor de care se folosesc, vorbeam de deputatul Cucșa, există în fiecare partid, și votul nostru al cetățenilor este aruncat la gunoi de un domn Chițoiu care nu a fost votat de nimeni, a fost numit de Călin Popescu Tăriceanu secretar în partid. Dacă nu va avea grijă să-l pună la punct sau măcar să îi ia atribuțiunile acest Chițoiu îi va distruge partidul”, a mai spus Traian Stancu.

Și Nistor Geană a fost exclus din partid în urmă cu o săptămână și implicit din funcția de consilier județean. El spune că își va căuta acum dreptatea în instanță.

Chitanțe nu ni s-au dat de trei ani de zile, este cel mai grav aspect care se poate întâmpla la o filială a unui partid. Chitanțe nu a dat la nicio cotizație, din contră, noi am semnat pe niște hârtii că am dat banii. Este incredibil, eu am dat banii și eu semnez că i-am dat, când era normal ca cineva care a primit să-mi semneze că i-a primit. Oricând această hârtie poate să fie ruptă, oricând poate să spună că nu am plătit-o pentru că eu nu am nicio dovadă că am plătit-o. Azi mi-a spus secretarul Consiliului că nu am voie să particip la plen. Eu am făcut contestație la partid și aici și la București pentru modul în care am fost exclus. Am fost acuzat că nu am plătit de patru luni cotizația, deși în statut se vorbește de șase luni. Urmează să atac și hotărârea de la Prefectură, Ordinul Prefectului și voi merge în instanță pentru că cineva trebuie să plătească. Toate acuzele care s-au adus nu sunt reale. Nu poți să-mi ceri un raport de activitate când tu ai hotărât în luna noiembrie să se facă și tu în ianuarie mă dai afară că nu am dat raportul de activitate. E clar, a fost o chestie tendențioasă”, a declarat Nistor Geană, fost consilier județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here