Traian Stancu, președintele ADID Timiș: S-a finalizat contestația pe Timișoara. La Făget se reia licitația

Contestația pentru Zona 1  s-a rezolvat, iar Retim va colecta în continuare deșeurile din Timișoara. În județ firmele care se ocupă de colectarea gunoielor s-au apucat de treabă.

S-a finalizat contestația pentru Zona 1 de colectare a deșeurilor. Retim a rămas câștigător pe Timișoara. Au început, atât Retim, cât și Brai Cata, să livreze tomberoane în teritoriu și ce mai au de rezolvat, având 120 de zile de pregătire. Firmele au purtat discuții cu primarii din localitățile care nu mai avea societăți de colectare pe contract. Mi se pare un pas bun, un pas înainte și începem să finalizăm acel proiect cu deponeul și cu colectarea”, a spus marți, 17 octombrie, vicepreședintele CJ și președintele ADID Timiș, Traian Stancu.

Se pare că și în zona Făgetului va exista o firmă care va aduna gunoaiele. „În zona Făget reluăm licitația. Sper și se pare că va fi de data aceasta cu noroc. Din informațiile mele se pare că vom avea o societate care va participa la licitație. Este o societate care a mai licitat la noi”, ne-a spus președintele ADID Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here