Traian Stancu, primul loc pe lista candidaților ALDE pentru Senat

Primul loc pe lista ALDE la Senat pentru vicepreședintele Consiliul Județean Timiș. Aceasta este dorinta lui Traian Stancu, care a transmis că nu va accepta a doua poziție. „Eu îmi doresc să fiu pe primul loc. Cred că este dorința oricărui candidat care dorește să meargă în Senat. Nu este doar o intenție oarecare, ci este dorința mea de a merge în Senatul României, de a reprezenta județul Timiș. (…). Eu sper să fiu candidatul care va fi desemnat pe locul I. Este posibil să se întâmple, este posibil să nu se întâmple”, susține Traian Stancu, vicepreședintele CJ Timiș.

În plus, Traian Stancu spune că dacă BPJ decide ca senatorul ALDE Timiș, Petru Ehegarner să fie primul pe listă, acesta trebuie să își facă echipă. „Dacă se va hotărî, eu am avut o discuție acum câteva luni cu Ehegartner, aș vrea să își facă echipă pentru Senat. La fel dacă eu voi candida voi face echipă. Dacă partidul va hotărî ca Petru Ehegartner va fi locul întâi la Senat, să își facă echipă, așa cum ne-am făcut noi echipele la alegerile locale”, a clarificat Traian Stancu.

Biroul Politic Județean a decis ca astăzi, până la ora 18 să fie depuse listele candidaturilor pentru Senat și Camera Deputaților. Până în prezent, actualul senator ALDE Timiș, Petru Ehegartner nu a depus nici o cerere scrisă cum că ar vrea să candideze pentru un nou mandat de senator. „Până în momentul de față Ehegartner nu a depus o cerere scrisă pentru candidatură. Termenul de depunere a candidaturii este până astăzi, la ședința Biroului Județean. Nu am mai discutat cu Ehegartner. Candidatura atât la Senat, cât și la Camera Deputaților reprezintă o muncă în echipă și o activitate intensă în perioada de precampanie și campanie și mai ales după alegeri”, a explicat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Potrivit reprezentanților ALDE Timiș, în total 13 candidați s-au înscris pentru Camera Deputaților și Senat. Primul pe listă la Camera Deputaților este președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, urmat de Nicolae Istrat, Laura Chindriș, Andreea Vrajă, Marius Ionescu, Creț Florian.

Pentru Senat și-au depus candidaturile Traian Stancu și Nistor Geană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.