Trăiește sănătos! VEZI CUM…

get

Asociația NOI RE-CREĂM din Timișoara organizează în perioada 14-20 septembrie un training pentru viață sănătoasă în rândul tinerilor.

”Dat fiind faptul că probleme precum obezitatea și stilul de viață nesănătos, alimentația de tip fast-food și sedentarismul, ne afectează profund viețile, considerăm că este necesar ca mediul ONG să ia atitudine prin proiecte cât mai consistente.

În proiectul „Trăiește sănătos” (Get Healthy!Get Natural) 50 de tineri din România, Spania, Italia, Slovacia și Croația vor veni la Casa Tineretului din Timișoara pentru a descoperi metode prin care pot duce o viață sănătoasă, prin alimentație adecvată și sport.

Tinerii vor discuta cu nutrționiști, dar și cu specialiști în domeniul sportului și vor practica exerciții sportive (gimnastica spatelui, squash, înot).

În plus tinerii vor sta de vorbă cu producători locali de alimente (în piețele volante din Timișoara și în ferme din zona Timișoarei. Invităm tinerii timișoreni interesați de această temă să ni se alăture în perioada 14-20 septembrie. Pentru mai multe detalii puteți contacta Asociația Noi Re-Creăm, pe pagina de Facebook”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here