Tramvaiele Bozankaya sunt blocate în depou de directorul dinozaur al Societății de Drumuri Municipale

Situație hilară la Timișoara, oraș în care societățile aflate în subordinea Consiliului Local se boicotează între ele în loc să conlucreze pentru binele cetățenilor.

Ultimul exemplu este cel al Societății de Drumuri Municipale (SDM), aflată în subordinea Consiliului Local, condusă de ultimul dinozarul al administrației Nicolae Robu rămas încă în funcție, este vorba despre Valentin Martânov, semn că Guvernarea Altfel a USR și-a rupt dinții în asfaltul cald turnat cu tâlc de unul dintre oamenii din vechea gardă a combinagiilor de profesie, îmbătrâniți în rele.

Astfel, SDM blochează de mai multe luni activitatea unei alte societăți care se află în subordinea Consiliului Local Timișoara, este vorba despre Societatea de Transport Public.
STPT nu poate scoate pe traseu noile tramvaie Bozankaya deoarece directorul SDM a refuzat în mod repetat să înceapă lucrările de extindere a peroanelor din stații.

Lucrările erau necesare din cauza faptului că tramvaiele Bozankaya sunt mai lungi decât vechile vehicule care circulau pe linia respectivă.

Conform unor surse alte redacției noastre după mai multe negocieri cu moșierul SDM, adică directorul Valentin Martânov, acesta a promis că se apucă de treabă.

Dar, cum și minciuna-i vorbă, SDM a pus STPT într-o situație jenantă față de călători deoarece Societatea de Transport a anunțat că începând de luni, 6.03.2023, stația UMT, aflată pe traseul liniei de tramvai numărul 2, se va suspenda ca urmare a lucrărilor de amenajare a peronului stației. Până la terminarea lucrărilor, călătorii liniei 2, pot utiliza stațiile vecine – Poliția Locală și Meteo.

Însă, la data redactării acestui articol lucrurile executate de directorul moșier Valentin Martânov arătau ca în fotografiei de mai jos, adică inexistente, semn că rotația cadrelor este absolut necesară, mai ales acolo unde interesul public ajunge să fie confundat cu interesul personal sau frustrările unui director care nu avea ce să caute de mult în funcție din cauza lucrărilor prost executate în tot orașul și indiferent de regimul politic care l-a susținut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.