Consiliul Județean Timiș a lansat, astăzi, 14.02.2023 în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, două proiecte de hotărâri.

Unul dintre acestea face referire la Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind finanțarea din fonduri publice a programelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept public. Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-SPORT-DE-DREPT-PUBLIC.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

De asemenea, în transparență decizională se află și Proiectul de hotărâre privind aprobarea Ghidului privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept privat. În acest caz, documentația poate fi consultată la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-SPORT-DE-DREPT-PRIVAT.pdf sau la sediul instituției.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 24.02.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 24.02.2023.

Articolul precedentA fumat „iarbă”, a „tras” coca, apoi s-a urcat la volan. În miezul zilei
Articolul următorUPT marchează deschiderea oficială a Programului Capitală Culturală Europeană 2023 printr-un weekend de celebrare a artelor, științei și comunității

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.