Traseistul Vasile Bososchi a ramas somer!

Vasile Bososchi viceprimarul traseist de la Remetea Mare si-a pierdut mandatul cu o luna inainte de alegeri. Bososchi care era un social democrat convins a schimbat macazul si a trecut in barca celor de la PNL. Prefectul (ex PNL) Liliana Onet nu a avut ce face si a trebuit sa aplice legea. Acum Bososchi  ramas somer arunca cu acuze in staga si-n dreapta spre partidul pe care il venera nu in urma cu multa vreme.

„Au trecut 4 ani… momentul încheierii mandatului meu a sosit-cu o lună înainte de termen- datorită străduinţei domnului primar şi al unui partid care nu ştie că la sat contează în primul rând OMUL şi mai puţin culoarea politică.”, a scris Vasile Bososchi pe pagina personala de facebook.

Ce uita sa spuna Bososchi este ca fara PSD si Ilie Golubov acesta era un nimeni. In urma cu patru ani traseistul Bososchi indemna lumea sa voteze cu Ilie Golubov. Ba mai mult acesta era foarte mandru in momentul in care lipea afise cu actualul primar de la Remetea Mare.

Mai multe detalii despre acest personaj dubios puteti citi in zilele urmatoare.

4 COMENTARII

  1. …faceti „oameni buni” publice
    mandatul de urmarire penala si dosarele de exectare silita a domnului Bososchi…vorbim stanga-dreapta din auzite si ce au vazut altii,dar concret…nimic…toti sunteti mari „patrioti comunali”…in realitate…simpli oportunisti…trecutul va ajunge pe multi din urma,si le va oferi „senzatii tari”,sunt sigur😉…iar „inspiratia”domnului ce a scris acest articol,se pare ca a avut-o intr-un moment de „luciditate” de peste 2%(aer respirabil)…data de 27 va oferi niste raspunsuri la niste „asteptari” infrigurate ale unora…mai usor pe viitor cu acuzele,voi „astia”cu pietrele😉

  2. Fara PSD si Ilie Golubov era un nimeni titreaza gazetar de ….daca spun doi bani e mult pai ce a uitat sa va spuna sursa sau sifonul este ca la momentul in care Vasile a ales sa intre in politica era absolvent de Politehnica, inginer la RATT,daca asta e sa fii nimeni atunci despre ce vorbim. SE PARE CA VECHEA PROPAGANDA DE DENIGRARE PCR ESTE PRELUATA CU SUCCES DE PARTIDUL CARE SPER SA FIE PE CALE DE DISPARITIE. Si ca sa termin in aceiasi nota ii recomand domnului Traian Chira sa nu mai arunce cu noroi asupra contracandidatilor lui Cosmin chira care sunt „convins”ca si de data asta nu are nimic de a face cu subiectul…..,postam folosind numele Domnului adevarati farisei

  3. Cristian , poți sa fii convins ca nu am nici o treaba cu acest articol , martor imi este Dumnezeu ,eu nu pun pe nimeni sa posteze in numele meu , nu imi sta in caracter sa fac așa ceva . Cu siguranța știți și voi cine a făcut acest lucru … Iar dacă domnul Traian Chira , întâmplator , are același nume de familie ca al meu , nu înseamnă ca suntem neamuri și ca ma susține pe mine la alegerile locale . El și-a spus o părere personală in numele lui , nu pentru ca i-ar fi spus cineva ce sa posteze . Eu chiar îmi doresc o campanie frumoasa , bazată pe respect reciproc si la final sa ne strângem mâna și sa felicitam câștigătorul ! O zi frumoasa !

    • Personal nu va cred deoarece din zona grupului dvs au venit foarte multe rautati, gen uibar vezi lazarescu si altele dar in spiritul unei campanii curate eu inchei acest subiect.Fie ca cel mai bun sa castige iar cel sau cei care pierd sa aibe puterea sa isi felicite adversarul iar apoi repede la munca, ca sunt multe de facut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here