pescuit

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche-I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni români care pescuiau pe Dunăre, în apele teritoriale sârbeşti.

Ieri după-amiază poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunărea, pe raza localităţii Baziaş, două persoane într-o ambarcaţiune cu motor, ce naviga pe Dunăre spre apele teritoriale sârbeşti, în timp ce desfăşura activităţi de pescuit comercial. Imediat, o echipă operativă din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului procedat la interceptarea şi legitimarea persoanelor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cele două persoane de sex masculin sunt cetăţeni români, cu vârste de 47 şi 58 de ani, care au domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. Aceştia au declarat că navigau pe fluviul Dunărea cu scopul de a pescui şi nu au realizat că au pătruns în apele teritoriale sârbeşti.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Articolul precedentDouă mii de țigarete netimbrate confiscate de la un bărbat în Lugoj
Articolul următorS-a deschis Târgul de Turism ”Vacanța” la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.