Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița au depistat trei cetățeni din Rusia care au încercat să intre în România în baza a trei autocolante de viză false.

Zilele trecute, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, la Punctul de Trecerea a Frontierei Moravița, un cetățean rus, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia. Alături de acesta mai călătoreau alți trei conaționali, o femeie și trei bărbați, în calitate de pasageri. La controlul de frontieră cei trei pasageri au prezentat pentru control pașapoartele rusești în care aveau aplicate autocolantle de viză care purtau însemnele Autorităților din Italia. Existand suspiciuni cu privire la condițiile de formă și fond ale autocolantelor de viză aplicate în pașapoarte, s-a procedat la verificarea amănunțită a acestora cu ajutorul mijloacelor tehnice din dotare.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că cele trei autocolante nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun și totodată a fost propusă instituirea măsurii de nepermitere a intrării pe teritoriul național pentru o perioadă de 5 ani pentru fiecare persoană.

Articolul precedentDacă aţi fost cuminţi, înseamnă că a venit Moş Nicolae! Tradiţii şi obiceiuri pentru această frumoasă zi
Articolul următorEvenimente muzicale propuse comunității timișorene, în luna decembrie, de către Facultatea de Muzică și Teatru a UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.