Trei tineri care s-au deghizat în femei și au jefuit un bărbat, reținuți de polițiști!

Polițiștii arădeni au depistat trei persoane, bănuite de tâlhărie calificată.

Mai exact, în cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie.

În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu.

Astfel, în noaptea de 14 spre 15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here