Trei tineri, prinși după ce au furat dintr-un magazin Profi, din Timișoara

Trei tineri au intrat instant în vizorul poliției, atunci când au luat-o la fugă, după ce i-au văzut pe oamenii legii aflați în misiune de patrulare. Simțindu-se cu musca pe căciulă, aceștia au încercat să se facă nevăzuți, însă au fost prinși de polițiștii locali timișoreni și acum sunt cercetați pentru furt.

Azi-noapte, puțin după miezul nopții, pe strada Renașterii, la intersecția cu strada Simion Bărnuțui, indivizilor le-au ieșit polițiștii în cale. Au luat-o la fugă spre Piața Badea Cârțan, iar oamenii legii i-au urmărit și i-au prins după câteva sute de metri.

Tinerii aveau asupra lor o geantă cu mai multe bunuri, pe care au recunoscut că le-au furat dintr-un magazin Profi, aflat la Intrarea Lugojului. Au fost identificați cu toții, fiind vorba de un tânăr de 19 ani din Lugoj, un altul de 24 de ani din Tomnatic și un minor de 14 ani din Curtici, județul Arad.

Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.