Trei tineri, reținuți după ce au tranzacționat 3 kg de droguri de mare risc!

Spread the love

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui controlul efectuat asupra unui autoturism.

Polițiștii aveau informații cum că un transport de droguri ar urma să ajungă în țară, astfel că s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control. Astfel, în jurul orelor 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, însoțit de un bărbat, de 23 de ani și o tânără, de 19 ani.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kg. de amfetamină, 10 g. de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane, precum și 710 euro.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here