Treziți din somn de un incendiu devastator în Complexul Studențesc din Timișoara

Duminică agitată și tristă pentru locuitorii unui bloc din Timișoara, în urma unui incendiu care a cuprins mansarda clădirii în care locuiau.

„La ora 06:37 am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. A fost alertat Detasamentul 1 si Detasamentul 2, acestea deplasandu-se cu toate fortele la locul interventiei. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la fata locului au costituit echipe de cautare salvare, acestea evacuand un numar de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activata grupa operativa.In urma informatiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU. Forte participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospecialedestingere, 2 Autoscari, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri”, spun cei de la ISU Banat.

La ora 08:12, incendiul a fost lichidat, se lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturare efectelor negative

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here