rugby-trofeu

rugby-trofeu

Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat, marți, că este bucuros să fie atât de aproape de Trofeul Cupei Mondiale de rugby, Cupa Webb Ellis.

Sunt bucuros să fiu atât de aproape de Trofeul Cupei Mondiale. Este un privilegiu că acest trofeu se află acum în România. Să profităm de această ocazie, pentru că miercuri trofeul va părăsi țara noastră’‘, a menționat Alin Petrache, fost președinte al Federației Române de Rugby.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la București, a precizat la rândul său: ”Sunt onorat să fiu gazda reprezentaților sportului românesc, în special a conducerii Federației Române de Rugby.

Sărbătorim rugby-ul ca un sport mondial, acum când se apropie o nouă ediție a Cupei Mondiale, ediția 2015. Sunt fericit că o să fie prezentă și naționala României, care participă permanent la fiecare campionat mondial, începând din anul 1987. Dar până atunci, vreau să urez succes stejarilor în confruntarea de peste câteva zile cu echipa Georgiei”.

Ambasada Marii Britanii a organizat marți o recepție în legătură cu sosirea trofeului Cupei Mondiale 2015 de rugby — Cupa Webb Ellis la București.

Au participat, Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby, componenți ai echipei naționale a României, reprezentanți ai corpului diplomatic.

Toți invitații ambasadei britanice au făcut fotografii cu Trofeul Cupei Mondiale de rugby, Cupa Webb Ellis.

Cupa Mondială de rugby, al treilea eveniment sportiv ca amploare la nivel global după Jocurile Olimpice și Cupa Mondială de fotbal, se va desfășura anul acesta în Anglia și la Cardiff (Țara Galilor), între 18 septembrie și 31 octombrie. Competiția va fi găzduită în 13 locații din 11 orașe din țară.

Turneul trofeului, organizat în parteneriat cu Land Rover și DHL, a reușit pentru prima oară să expună cel mai râvnit premiu din rugby în 15 țări, pe parcursul celor 12 luni de sărbătorire a rugby-ului, pregătind astfel terenul pentru Cupa Mondiala de rugby 2015.

Cupa Webb Ellis va părăsi Bucureștiul și va porni miercuri într-o călătorie în județul Prahova.

Articolul precedentClimate Launchpad caută 1000 de idei Cleantech de combatere a schimbărilor climatice
Articolul următorAcelasi meci, aceeasi castigatoare! Ploiesti bate BCT, dar calificarea se joaca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.