Corpul Național al Polițiștilor a inițiat Campania “Turul României în pași de alergare!”, campanie menită a veni în sprijinul copiilor polițiștilor decedați, după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

În acest sens, maratonistul Dănuț Cernat, personajul principal al evenimentului, a pornit la data de 1 iunie din București, a străbătut 15 județe și a alergat peste 1.500 de km, ajugând la data de 1 august la Arad, continuând apoi traseul spre Timișoara.

Din cauza temperaturilor caniculare, Dănuț poate alerga doar în prima parte a zilei, de obicei între orele 7,00-16,00, cu o medie de 7 km./h., aproximativ 45 de kilometri zilnic.

Dănuț este polițist trecut în rezervă în anul 2020, până atunci desfășurându-și activitatea la D.G.P.M.B., Brigada de transport public București. Speră să ajungă în toate județele din România până la sfârșitul lunii august, când se va întoarce la București.

De-a lungul vieții a înțeles importanța sportului pentru sănătate și psihic, și își propune ca, după ce va ajunge acasă, să participe la maratonul de la Riga, iar la anul să facă turul României pe bicicletă.

Articolul precedentInconştient cu „darul băuturii”, nu a oprit la semnal poliţiei, dar a fost prins repede. Bineînţeles, era beat
Articolul următor9 noi puncte de vânzare a biletelor pentru transportul public. Toate, de-a lungul canalului Bega

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.