Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean ucrainean cu permis de conducere fals.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani se la volanul unui automarfar marca Scania, înmatriculat în Ucraina, iar la controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Ucraina.

Polițiștii au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto autentic, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul deţinea permis de conducere doar pentru categoria B.

Tânărul a declarat polițiștilor că a obţinut documentul prezentat la control de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 150 de euro.

”În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Articolul precedentZburăm mai repede spre noile destinații din Danemarca, Germania și Marea Britanie! Vor fi introduse din iulie
Articolul următorMomente cumplite pentru o femeie și copiii ei! Au fost amenințați cu un cuțit în propria casă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.