Peste o sută de parcele pentru construirea locuințelor pentru tinerii din Timișoara! Asta le promite de ceva timp municipalitatea tinerilor până în 35 ani.

Tinerii din Timișoara mai au la dispoziție doar câteva zile pentru depunerea cererilor. Potrivit edilului Nicolae Robu, termenul limită pentru acestea este finalul săptămânii. Atenție, însă! Cererile vechi nu se iau în calcul, fiind nevoie ca dosarele să fie reînnoite.“Avem cereri depuse. Nu se iau în seamă decât dosarele depuse acum, chiar dacă au fost depuse demult. Trebuiau actualizate cu alte documente. Nu mai contează că acum zece ani a fost depus un dosar care nu a fost actualizat acum cu piesele cerute de HCL adoptată în noiembrie. Sunt și cereri vechi, dintre care nu e făcută verificarea, foarte multe nu o să mai fie valabile, fie că nu se mai îndeplinesc condițiile de eligibilitate, fie de vârstă, etc.”, explică primarul Nicolae Robu.

Autoritățile au identificat până în prezent 128 de parcele cu suprafaţa de aproximativ 260 mp în zona Ovidiu Balea (după Piaţa de Gros). Totul, cu o condiție… Trebuie respectată Legea 15/2003 privind  atribuirea unei parcele de teren pentru construirea unei locuinţe personale, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani cu domiciliul stabil în municipiul Timişoara, care nu au avut şi nu au în proprietate o locuinţă sau un teren destinat construirii de locuinţe. În plus, beneficiarii trebuie să facă dovada deținerii unei sume cu care să înceapă lucrările, adică 10.000 euro.

Articolul precedentConcursul “Let’s Be ECO!”. 280 de birouri și 600 de calculatoare puse în joc pentru școlile din mediul rural
Articolul următorMinisterul Sănătății, recomandări pentru perioadele cu temperaturi scăzute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.