UMILINTA! Nu au vrut sa bata CINCIUL la final de joc. ACS Poli, spulberata de Botosani

acs

Daca in play-out le-au dat zece violetilor in doua partide, acum continua pe aceeasi masura. 5 in primul joc din sezonul regulat!

FC Botoșani a reușit a doua victorie în Liga 1, pe terenul lui ACS Poli Timișoara, într-o restanță din prima etapă. Moldovenii au avut nevoie de doar șase minute pentru a deschide scorul, prin Istvan Fulop. Oaspeții și-au dublat avantajul prin Golofca. Atacantul sosit de la Suceava a transformat în gol pasa lui Astafei. La poarta cealaltă, Sorescu a șutat puțin peste poartã, iar Bordeianu a răspuns cu o execuție care l-a întrebuințat serios pe Straton.

La reluare, Astafei a ridicat scorul la 3-0 în minutul 49, după acțiunea lui Istvan Fulop. Ultimul și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor peste trei minute, după centrarea lui Golofca. Intrat pe teren în minutul 66, timișoreanul Doman a rezistat pe teren doar 21 de minute – a fost eliminat pentru cumul de galbene, iar scorul final, 5-0 pentru FC Botoșani, a fost stabilit, în minutele de prelungiri, de Levente Fulop, din penalty, după hențul lui Cînu.

ACS Poli: Straton – Bocşan, Cinu, Seroni, Neagu, Artean, Carstocea, Barbut, Croitoru, Vadrariu, Elek. Au mai jucat: Sorescu, Popovici, Doman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here