Un bărbat a căzut de la înălţime, în timp ce lucra la acoperişul unei clădiri! Poliţiştii au deschis un dosar penal

Un barbat de 37 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de muncă.

Accidentul s-a petrecut înainte de prânz, în municipiul Arad. Bărbatul muncea la acoperişul unei clădiri, iar la un moment dat a căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcții.

Bărbatul a rămas inconştient, iar colegii de pe şantier au sunat imediat la 112. O ambulanţă l-a preluat şi a fost dus la spital.

Şi poliţiştii s-au sesizat în urma acestui accident, şi au deschis o anchetă.

Astăzi, în jurul orei 11.30 am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre producerea unui accident de munca.Astăzi, în jurul orei 11.30 am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre producerea unui accident de munca. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței care au constat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din satul Dud care în timp ce efectua reparații la acoperișul clădirii ar fi căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcții. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă„, transmit reprezentanţii IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here