Un bărbat care muncea în pădure a murit după ce a tăiat un lemn care i-a căzut în cap! Inspectorii ITM au început o anchetă

Spread the love

Accident grav, în această dimineață, într-o pădure din Banat! Un bărbat de 52 de ani a murit după ce a fost lovit în zona capului de un arbore pe care l-a tăiat.

Accidentul nefericit s-a petrecut într-o pădure pe raza localității Zăgujeni din județul Caraș-Severin.

Bărbatul era la muncă, alături de alți doi colegi.

”În această dimineață, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că un bărbat a decedat în urma unui accident suferit în pădure, în zona Zăgujeni. La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș împreună cu un polițist criminalist și specialiști de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin. Din primele cercetări, s-a constatat că 3 bărbați, angajați la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră în pădurea din apropierea localității Zăgujeni. În timpul activităților, unul dintre cei 3 bărbați, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit în zona capului de o bucată desprinsă dintr-un arbore secționat de acesta”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Echipajul de Ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 52 de ani, decât să constate decesul.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și se continuă cercetările.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here