Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Primăria Municipiului Timișoara au semnat astăzi, un nou contract de finanțare pentru construirea unui centru multifuncțional pentru copii și părinți, în cartierul Ronaț din Timișoara.

Investiția vine în sprijinul comunităţii marginalizate din cartierul Ronaţ al municipiului Timişoara. Proiectul prevede construirea în acest cartier, pe strada Calea Bogdăneștilor, a unui centru multifuncțional care să ofere trei tipuri de servicii sociale.

Va fi un spațiu public unde se vor putea derula activități educative, culturale și recreative, socio-culturale, de tip centru de zi.

Astfel, centrul multifuncțional din cartierul Ronț va cuprinde un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți și un centru de zi pentru consilierea și sprijinul părinților. Totodată, în acest centru vor fi oferite servicii de asistență comunitară.

Centrul multifuncțional va avea o suprafață utilă de 752,50 metri pătrați (regim de înălțime P+E) și va fi utilat cu toate dotările și echipamentele necesare, iar proiectul prevede inclusiv amenajarea de spații verzi, a unui loc de joacă și a unui teren de sport, în suprafață de 2.350 metri pătrați.

Valoarea totală a investiției este de 5.729.005,05 lei, valoarea finanțării nerambursabile fiind de 5.578.879,38 lei. Perioada de implementare este de 38 de luni.

 

Articolul precedentValorile de trafic al pasagerilor pe destinații charter de vacanță 2019! Creștere de 40%
Articolul următorUn adevărat succes! Misiunea economică timișeană în SUA a deschis oportunități de afaceri fără precedent

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.