Un consilier local îi face de râs pe social-democrați: restanțe la chiria pentru sediu

 

Petrica Folica

Un nou scandal de proporții a izbucnit ieri în cadrul ședinței de plen a Consiliului Local Timișoara. Un consilier local îi  acuză pe social-democrați că nu au plătit chiria de trei ani pentru sediul aflat pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 26.

Petrică Folică a afirmat, vineri, că solicită rezilierea contractului de închiriere. „Timișoara este cel mai important oraș din vestul țării. Nu beneficiază de nicio finanțare din partea Guvernului. Nu avem Centură. Va veni vara, arterele principale vor fi distruse, asta însemnând bani de la bugetul local, adică din taxele plătite de timişoreni. Și asta se întâmplă de trei ani, de când dânşii sunt la guvernare. Dacă ei doreau, puteau să facă pentru că au majoritate lejeră in Parlament si in CJ “, explică Petrică Folică.

Chiria este 1.462 de lei pe lună. Totodată, acesta a precizat că informațiile pe care le deține sunt din interiorul primăriei. “Ideea mi-a venit din instinct”, spune Petrică Folică.

De cealaltă parte, reprezentanţii PSD recunosc că există restanţe la plata chiriei pentru sediul filialei judeţene, dar nu pe parcursul a trei ani. „Avem nişte restanţe dar nu din 2013, cum susţine domnul Folică, acesta neavând nici de data aceasta informaţiile corecte”, declară Lucian Ursuleţu, purtătorul de cuvânt al PSD Timiş.

Edilul Nicolae Robu spune că va avea o discuţie cu angajaţii municipalităţii, care nu l-au sesizat că s-au acumulat datorii. „În urma acestei sesizări a domnului Folică o să le transmit o notă internă prin care voi cere să se verifice situaţia plăţii chiriei de către toţi chiriaşii, să mi se prezinte un raport sintetic“, susține Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

contract Chirie PSD sediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here