Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare au depistat, în apropiere de granița cu Serbia, doi cetăţeni străini, solicitanţi de azil pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în țara vecină, pe jos.

Seara trecută, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, la aproximativ 200 m de frontiera cu Serbia, ddoi bărbați care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.

Imediat, poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei doi la sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Libia, în vârstă de 22, respectiv 31 de ani, solicitanţi de azil pe teritoriul României.

Bărbații au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria cu intenţia de a ajunge în Austria, dar s-au rătăcit.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei doi bărbaţi fiind predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Timişoara, în vederea dispunerii măsurilor legale, ce se impun.

Articolul precedentCCIAT pregătește Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă!
Articolul următorDe unde stii care este gradinita potrivita pentru copilul tau? 3 criterii de care sa tii cont inainde sa iei decizia finala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.