La data de 23 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 8 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul nopții de 07/08.02.2023, în jurul orei 01:00, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului său, situat pe strada Corneliu Nepos din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.700 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 23.02.2023, polițiștii Sectiei 3 Politie Urbană Timișoara au depistat în Piața Bălcescu din municipiul Timișoara un bărbat în vârstă de 34 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind predat polițiștilor Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, în vederea continuării cercetăriilor, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, ulterior, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Articolul precedentO maşină va verifica dacă ţi-ai plătit parcarea!
Articolul următorLa Timișoara s-a lansat Apelul de solidaritate cu Ucraina. Primii semnatari sunt organizații non-guvernamentale, culte, instituții publice, companii, partide politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.