Un jandarm din Timişoara, vicecampion la canotaj

Un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara este vicecampion naţional la canotaj. Sergentul major Spiridon Daniel-Ştefan a concurat la proba 2+, împreună cu fratele său Spiridon Robert, în cadrul Campionatului Naţional de Fond, tineret şi seniori. Competiţia se desfăşoară pe canalul Bega, în primele zile din luna aprilie 2017.

Subofiţerul este înscris la Clubul Sportiv Universitar „Politehnica” Timişoara iar, din anul 2012, face parte din lotul naţional de canotaj. A participat la competiţii naţionale şi internaţionale, obţinând de cele mai multe ori locuri pe podium. În anul 2015 a fost campion naţional, obţinând medalia de aur în proba 2- categoria uşoară. Este acum clasat pe locul 7 în top 10 olimpic.

Sergentul major Spiridon Daniel-Ştefan participă la misiunile de ordine şi siguranţă publică cu colegii din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara. Îşi dezvoltă pregătirea fizică individuală, participând la ore de antrenament în sala de sport a unităţii, pregătire pe care o continuă la clubul din care face parte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here