uvt-workshop-international-Mobile

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest Timişoara lansează astăzi primul program educaţional în limba germană. Programul este unul cu dublă diploma “Rechnungswesen und Wirtschaftsinformatik” şi pregăteşte studenţi în domeniul afacerilor şi al informaticii. Programul se derulează în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Karlsruhe, cu susţinerea Clubului German din Banat şi a Clubului Rotary Timişoara Cosmopolitan.

Studenții din cadrul specializării în limba germană vor avea posibilitatea să studieze două semestre la Karlsruhe (oraș înfrățit cu Timișoara) și să beneficieze de un stagiu de șase luni de practică în companiile germane din Timișoara, ceea ce va facilita accesul acestora la locurile de muncă oferite de partenerii noștri germani din regiune. De asemenea, vor putea beneficia și de 10 burse oferite de companiile germane și Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan.

Universitatea parteneră din Karlsruhe este una de mare prestigiu în Germania, aflându-se în ultimii trei ani pe primul loc în clasamentul programelor educaționale de informatică și administrarea afacerilor din Germania.

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara este de 50 de ani una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior economic din sud-estul Europei, programele sale de licență și master recunoscute la nivel european fiind absolvite până în prezent de peste 35.000 de studenți români și străini.

Articolul precedentZeci de șoferi verificați și nouă unități comerciale amendate de polițiști
Articolul următorTâlhărită într-o stație de autobuz din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.