Un nou seminar de informare organizat de CCIAT împreună cu ISU Banat! Când are loc?

Seria acțiunilor de informare și instruire a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă cu un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu.

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş organizează în data de 13 martie 2019, începând cu ora 10.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, seminarul de informare cu tema: “IMPORTANȚA SOLICITĂRII ȘI OBȚINERII
AUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”

Temele abordate în cadrul seminarului vizează:

• Legislația specifică avizării și autorizării;
• Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație;
• Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării;
• Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.


Seminarul va fi susținut de Cpt.Ing. Cătălin Constantin COSACU, Șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.

Seminarul este gratuit pentru firmele membre ale CCIAT.

Termen de confirmare: 11 martie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here