Polițiștii de frontieră din vestul țării au prins mai multe grupuri de migranți, în timp ce încercau să intre în țară.

Totul s-a întâmplat în apropiera localităților de frontieră Ticvaniu Mare, Comorâște și Mercina, din județul Caraș-Severin. Polițiștii au descoperit trei grupuri de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării, în total, erau 21 de persoane.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări, iar în urma verificărilor preliminare s-a stabilit că sunt cetățeni pakistanezi și irakieni, respectiv 16 adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani și 5 minori, cu vârste între 4 și 17 ani.

Cu toții au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

”În acest caz a fost deschis dosar penal trecerea frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

 

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de ninsori abundente şi COD GALBEN de ploi şi vânt, în vigoare pentru două zile! Banatul, VIZAT din plin
Articolul următorProfesorii susțin joi examenul de DEFINITIVAT! Câți dascăli din Timiș s-au înscris?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.