Un poliţist din Arad, salvatorul a doi oameni ce au încercat să se sinucidă!

Un polițist din cadrul Postului Comunal Șiria este un adevărat erou pentru doi arădeni! Acesta le-a salvat viaţa în ultimul moment, după ce oamenii au încercat să-şi pună capăt zilelor.

Astfel, în data de 7 mai poliţistul a fost sesizat de către o femeie despre faptul că, în scurt timp îşi va lua viața, refuzând să spună cine este şi unde este. Poliţistul a reușit să stabilească identitatea celei care îl apelase și a locației în care se afla aceasta.

„În mai puțin de 5 minute, agent șef adjunct CREȚI COSMIN a ajuns la imobilul de pe raza localității Galșa, imobil în care se afla apelanta. Întrucât femeia nu răspundea la apelul polițistului iar înlăturarea oricărei primejdii care i-ar fi putut pune în pericol viața sau integritatea corporală era absolut necesară, deși simțea un puternic miros de gaz butan, colegul nostru a pătruns în imobil și a scos femeia de urgență”, transmit reprezentanţii IPJ Arad.

A deschis apoi geamurile și a oprit gaz de la aragaz, solicitând sprijinul unui echipaj medical în vederea acordării de îngirjiri medicale femeii de 58 de ani.

Acesta însă, nu este unicul act de bravură al poliţistului arădean. Luna trecută, în 22 martie, fiica unui bărbat din Șiria l-a contactat pe polițist, şi i-a spus că tatăl ei intenționează să-și pună capăt zilelor, mai exact să se spânzure.

„Cu promptitudine, colegul nostru s-a deplasat în curtea din spatele imobilului în care locuia bărbatul. Ajuns la fața locului, deși s-a încercat determinarea acestuia să renunțe la hotărârea de a-și lua viața, voința bărbatului de 78 de ani era de necontenit. Având cablul înfășurat în jurul gâtului, bărbatul s-a aruncat de pe scara pe care era urcat, însă colegul nostru CREȚI COSMIN l-a prins și l-a luat în spate, tăind apoi cu un briceag lațul”, mai spun poliţiştii.

A solicitat apoi un echipaj medical i-a acordat îngrijirile medicale de rigoare bărbatului.

Astăzi, cele două persoane salvate de polițiști regretă gestul necugetat pe care l-au făcut, mulțumindu-i acestuia pentru ocazia de a renaște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here