Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un cetăţean roman care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere și o carte de identitate false, care aveau însemnele autorităţilor din Republica Moldova.

În data de 11.04.2018, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania. La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat permisul de conducere și cartea de identitate, acte ce purtau însemnele autorităţilor din R. Moldova„, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timişoara.

În urma verificărilor, poliţiştii şi-au dat seama că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente originale, aflate în uz, acestea fiind false.

După ce au extins cercetările, poliţiştii de frontieră au stabilit ca bărbatul este defapt cetăţean român, are 47 de ani si este domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că a fost căsătorit în Republica Moldova unde a obținut cartea de identitate, iar permisul a fost procurat în urma unui curs auto în Chișinău şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acestea ar fi false.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentPoliţiştii timişeni, în alertă! Caută o fată de 14 ani, dispărută fără urmă de acasă
Articolul următorSe răcesc caloriferele timişorenilor! Colterm opreşte căldura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.