Un sârb a încercat să intre în țară cu substanțe interzise! Ce explicații a dat polițiștilor?

Poliţiştii de frontieră timișeni împreună cu inspectorii vamali au descoperit şi confiscat mai multe comprimate şi pastile, aflate sub control naţional, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Mai exact, în cursul zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean sârb, în vârstă de 60 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele bărbatului, 90 comprimate Bromazepam, 50 pastile Diazepam şi 30 pastile cu inscripția Bensedin, substanţe aflate sub control naţional și considerate droguri.

Bărbatul a declarat că pastilele erau pentru uz propriu, neavând cunoștință de faptul că acestea sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră fac acum cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here