Un singur microbuz din cele șase are aviz de la Comisia de Circulație. Vezi traseul stabilit

Minibuzele Mercedes vor fi puse în circulație, în curând. Este vorba despre primele șase bucăți, din totalul de 20. Mașinile au fost înmatriculate, iar de luni unul singur va fi introdus în uz, anunță edilul Nicolae Robu. Deocamdată există aviz de la Comisia de Circulație pentru unul dintre acestea.

Microbuzele sunt vopsite în alb-violet, au aer condiționat și rampă pentru persoanele cu dizabilități. RATT a întocmit programul cu traseele importante.“Am reușit obținerea taloanelor, respectiv a licențelor pentru a putea funcționa. Drept urmare, de luni vor fi pe traseu cele șase minibuze Mercedes. Ele vor circula pe un traseu nou, patru din ele, iar două vor fi folosite pentru a prelua plusurile de sarcină unde e nevoie. RATT a conceput traseele importante. Deocamdată există aviz de la Comisia de Circulație pentru unul dintre acestea patru. Am vrea să facem anumite schimbări care vor asigura și un transport în comun mai convenabil pentru cetățeni. Mă refer la faptul caă pe anumite trasee unde nu avem un număr mare de călători, o să înlocuim autobuzele mari cu minibuze. Autobuzele care se disponibilizează astfel le vom muta pe trasee cu solicitări mai mari”, explică edilul Nicolae Robu.

Potrivit primarului, minibuzele vor deservi liniilor metropolitane. “Noul traseu deservește zona Ciarda Roșie și până la capatul liniei 15”.

Microbuzul care pleacă din Ciarda Roșie va avea următorul traseu: sens giratoriu Matei Millo – str. Matei Millo – str. Nicolae D. Cocea – str. Martir Const. Radu – str. Iuliu Podlipny – Calea Urseni – str. G. Musicescu – Calea Martirilor – Mareșal Prezan (capăt Linia 15) și retur.

Celelalte trei trasee vor intra în vigoare după ce Comisia de circulație își va da acordul. Unul vizează cartierul Ronat, altul Mehala, iar celălalt cartierul Cora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here