Tânăr reținut, după ce a intrat peste fosta sa iubită în casă a amenințat-o că îi dă foc!

Un tânăr a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat în casă peste fosta sa iubită și peste mama acesteia, și a amenințat că le dă foc.

În data 17.04.2019, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova, despre faptul că în data de 16.04.2019, în jurul orei 20:30, fostul său concubin s-a deplasat la domiciliul său și a amenințat-o cu acte de violență”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat conflictul şi au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul de 32 de ani, din comuna Răchitova, care se afla în stare de ebrietate, a venit la domiciliul fostei sale iubite având asupra sa o sticlă cu benzină și a amenințat-o atât pe tânără, cât și pe mama acesteia că le va da foc.

Anterior, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de 6 luni care este valabil până în luna august 2019.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a pentru o perioadă 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here