Un timişean a plătit scump pentru un pachet de ţigări!

Spread the love

Un tânăr de 19 ani a plătit pentru un pachet de ţigări mai mult decât se aştepta. Acesta, în grabă să ajungă la magazin şi-a lăsat maşina pe linia de tramvai, blocând astfel circulaţia tramvaiului 1, în zona Pădurea Verde.

Poliţiştii locali care patrulau în zonă, au văzut maşina pusă de două pe linia de tramvai şi l-au identificat pe şofer. Acesta a fost amendat.

„Poliţiştii locali au depistat în această dimineață un conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe liniile de tramvai de pe str. Gheorghe Adam, perturbând astfel circulația tramvaiului cu numărul 1. La scurt timp după ce au fost sesizați cu privire la acest aspect, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului Opel Astra, un tânăr de 19 ani, din localitatea timișeană Victor Vlad Delamarina, care a justificat că a oprit în locul respectiv pentru a merge să-și cumpere țigări. Cel în cauză a fost sancționat conform OUG 195/2002”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Sancțiunile în astfel de situaţii sunt curpinse între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis.

Acesta nu este singurul caz înregistrat în ultima perioadă. Astfel de situații fiind înregistrate în zone precum str. Gheorghe Adam, în apropierea Spitalului Victor Babeș, în zona Pieței 700, în zona Traian, dar și Piața Bălcescu spre str. Cluj.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here