Unde poți pleca în vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

bilete-avion

Pentru cei care nu s-au hotărât să plece în vacanță mai au timp până la finalul lui august. Aeroportul Internațional Timișoara are la dispoziție mai multe destinații de vacanță care îi poate duce pe locuitorii zonei de vest către Marea Neagră, Marea Ionică, Marea Egee sau Marea Mediterană.

Pentru fiecare sezon estival, administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara creează condiţii comerciale şi operaţionale pentru ca, noi destinaţii de vacanţă să fie disponibile din Timişoara. Anul acesta, direct din Timişoara, locuitorii din zona de vest a ţării pot ajunge cu avionul pe litoralul Mării Mediterane, Mării Balearice, Mării Ionice, Mării Negre şi Mării Egee”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Din iunie putem ajunge cu avionul spre destinații de vacanță ca: Antalya, Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar şi spre Palma de Mallorca. Alături de aceste destinaţii, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca, prin cursele regulate spre Valencia, şi Costa Brava, prin cursele regulate spre Barcelona.

O veste bună şi pentru locuitorii din Arad şi Oradea: ei vor beneficia de transfer către aeronava care îi va duce spre vacanţă direct din Timişoara. Agenţiile de turism au pus la dispoziţie autocare şi microbuze ce fac legătura între Oradea, Arad şi Aeroportul Timişoara, astfel încât pasagerii să ajungă la timp, în mod organizat, pentru a se îmbarca spre destinaţiile de vacanţă cu zbor direct din Timişoara, fără cheltuieli suplimentare pentru parcarea auto din aeroport. Transferul de la Oradea sau Arad la Aeroportul Timişoara şi retur este asigurat gratuit de agenţiile de turism.

Graficul de operare al curselor auto pentru transfer de la/la aeroportul Timişoara îl găsiţi la agenţii de turism sau pe site-ul www.aerotim.ro . Companiile şi tour-operatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Operator aerian Zi Perioada Tour operator
Antalya  Freebird LuJo 29 mai-2 octombrie15 iunie-14 septembrie
Blue Air Ma 6 iunie- 19 septembrie Christian Tour
Heraklion  Aegean  Mi 7 iunie-29 septembrie Christian Tour
Blue Air Vi 26 mai- 22 septembrie Kusadasi
Santorini  Tarom Du 18 iunie-1 octombrie Paralela 45
Palma de Mallorca  Blue Air Vi 16 Iunie-22 septembrie Christian Tour

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here