Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara) oganizează cea de-a treia ediție a hackathon-ului internațional UniHack, ce va avea loc în perioada 3 – 5 decembrie 2021, în format online, toți cei interesați, din toate colțurile lumii, având posibilitatea de a participa.

UniHack este o competiție dedicată atât studenților, cât și elevilor de liceu, pasionați de IT, oferind acestora un cadru de dezvoltare și învățare într-un timp scurt. Participanții vor fi grupați în echipe de maximum 5 persoane și vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice, sub îndrumarea unor mentori experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

În funcție de temă și tehnologiile folosite, proiectele se vor încadra într-unul sau mai multe dintre cele trei track-uri: Digital Education, Smart Urban Mobility și Smart City.

Cele mai reușite și inovatoare proiecte vor intra în cursa pentru premiile fiecărui track, oferite de către sponsori, iar premiul cel mare, în valoare de 2000 euro, va fi acordat de către organizatori.

După cele două ediții anterioare care au fost de succes, anul acesta sunt așteptați din nou participanți dornici să-și dovedească ingeniozitatea în domeniul IT și rapiditatea cu care găsesc soluții la probleme de actualitate, din confortul casei lor.

Înscrierile se fac la https://unihack.eu, unde se pot găsi și mai multe informații despre eveniment.

 

Articolul precedentProiect dedicat familiilor de români care s-au întors în țară, din cauza pandemiei!
Articolul următorLolici Goran Dejan, student al Universității de Vest din Timișoara, premiat la Concursul Național de Contrabas Performant

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.