În perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfășoară ediția 2017 a Conferinței anuale cu participare mondială organizată de Asociația Europeană pentru Internaționalizarea Educației (EAIE).

Două universități timișorene participă împreună cu alte 19 universități românești sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica și Universitatea de Vest. Deplasarea este susținută de Consiliul Național al Rectorilor, iar delegația română este însoțită de Sorin Câmpeanu, președinte CNR.

Conferința include o mare expoziție cu oferte educaționale din diferite țări europene și de pe alte continente. Atmosfera este una dinamică, tinerească, spiritul academic împletindu-se cu cel de prietenie și cu dorința de a dezvolta cât mai multe parteneriate internaționale solide în domeniul universitar.

Prima zi de târg a fost foarte aglomerată. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc recepția României la expoziție, unde sunt invitați membrii ai Comisiei Europene și Non-europene. Deseară  va avea loc o întâlnire cu reprezentanții comunității de români din Andalusia” a precizat Lia Dolga, directorul Departamentului de Relații Internațional, UPT.

La deschiderea conferinței au participat autoritățile naționale și toate televiziunile spaniole.

 

Articolul precedentIMAGINEA ZILEI: Timisoara, prezent! Cum va place?
Articolul următorUVT, în celebrul top Shanghai pe domenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.