Universitatea Politehnica susține campania de donare de sânge BLOOD NETWORK organizată de UNTOLD! Super beneficii pentru toți cei care donează!

Este mare nevoie de sânge în Timișoara, astfel că, BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ajunge, sâmbătă și duminică, în orașul nostru. Caravana mobilă organizată de UNTOLD, Kaufland România și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara va fi amplasată în parcarea din fața Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică a Universității Politehnica Timișoara, de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2.

În cele două zile, de 28 și 29 august 2021, caravana BLOOD NETWORK va fi deschisă în intervalul orar 08:00 – 14:00, iar donatorii pot merge direct acolo cu cartea de identitate în original, fără programare. Tot ce trebuie să facă este să doneze și să contribuie astfel la rezerva de sânge, atât de necesară în această perioadă.

Cei care donează sânge la caravana mobilă din Timișoara și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România. Totodată, de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara primesc o adeverință pentru zi liberă de la locul de muncă și tichete de masă.

Universitatea Politehnica Timișoara a fost mereu alături de comunitate, oferind sprijin oricărei acțiuni menite să ajute viața și sănătatea semenilor noștri. Apreciem, susținem și încurajăm donarea de sânge continuă. Ca și la edițiile precedente, și anul acesta punem la dispoziția organizatorilor spațiile UPT, astfel încât să fie cât mai ușoară implementarea campaniei. Îndemnăm comunitatea UPT să se alăture acestei acțiuni și să arate încă o dată cât de puternici putem fi”, spune rectorul UPT Florin Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here