Universitatea Politehnica Timișoara va găzdui un micro-MBA pentru profesioniștii din HR, livrat în România prin Connect CEE, University of Suffolk și Școala Pentru Oameni Responsabili (SPOR). Evenimentul va debuta în martie 2022 cu a doua generație de cursanți din România și cu o extindere geografică importantă.

În Timișoara, cursurile vor avea loc în atelierul Google din cadrul Facultății de Management în Producție și Transporturi, într-o serie de șase module, câte unul pe lună, cu durata de o zi fiecare. La final, cursanții vor primi un Certificat Internațional emis de University of Suffolk.

Programul „Talent Academy” este un concept educațional de nivel post-universitar și de o complexitate egală cu a unui MBA, construit în special pentru profesioniștii în resurse umane și managerii de talente din organizații. Talent Academy este un program acreditat la nivel internațional, care oferă participanților săi standarde globale de calitate. După finalizarea acestui program acreditat internațional, participanții vor primi un certificat de absolvire emis de Universitatea din Suffolk, Regatul Unit al Marii Britanii.

Acest program educațional este creat și livrat de profesorul britanic Andrew Taylor, un profesionist cu o carieră de peste 25 de ani în mediul universitar și consultanță de business în Europa, America de Nord și Asia. A lucrat ca head-hunter, consultant de management, director de HR pentru companii precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING sau Vodafone. Autor al mai multor cărți și articole de cercetare academică, Andrew Taylor a obținut doctoratul la Universitatea Cardiff și este directorul Transylvania Executive Education, organizația care livrează programele britanice Executive MBA la Cluj, în parteneriat cu Buckingham University, University of Suffolk și Hull University Business School.

Programul Talent Academy Advanced include șase module de studiu. Cele șase module se livrează în sesiuni față în față, cu durata de o zi, organizate la circa o lună distanță unul de celălalt, respectând și lunile de vacanță de vară (nu sunt programate cursuri în iulie-august). Programul efectiv al cursurilor este stabilit de comun acord de către liderul programului, Andrew Taylor și componenții fiecărei grupe de studiu. Versiunea Advanced este dedicată cursanților cu un grad de senioritate ridicat, nu neapărat cu rol de manager și include modulele: Strategic HR Management;

Performance Management; Employer Branding; Motivation & Personality; Management & Leadership; High-Performance Management.

Înscrierile pentru noua generație de cursanți încep acum, cu avantajul conservării costului de early-booking, identic cu cel practicat în 2021. Preînscrierile se pot face completând formularele de pre-înregistrare de pe site-ul Școlii SPOR: https://scoalaspor.ro/programe/talent-academy-advanced/. Costul early-booking integral al programului, care include toate cele șase module, este de 1800 euro + TVA, urmând a fi achitat de către cursanți la începerea programului. martie 2022. Mai multe detalii pot fi obținute prin e-mail, la info@scoalaspor.ro.

Articolul precedentDumbrăvița rămâne localitatea cu cea mai mare rată de vaccinare din România
Articolul următorCoronavirus, 7 februarie: peste 800 de cazuri în Timiș, din aproape 17.000 la nivel național

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.