UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila se deschide săptămâna viitoare la CRAFT!

În perioada 17 – 20 mai, Camera de Comerţ din Timiş organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul: UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

Manifestarea reunește peste 40 producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

În ciuda faptului că în 2017 atât exporturile cât și producția de mobilă au avut creșteri nesemnificative față de anii anteriori, în trim. I al acestui an 40 de firme au fost atestate ca producător de mobilă, conform Asociației Producătorilor de Mobilă din România. Totodată, România a fost prezentă cu stand național la târguri internaționale de referință în industria mobilei: IMM Koln (15-21 ianuarie) și Salone del Mobile Milano (17-22 aprilie), unde prezența firmelor românești a conferit certitudinea calității designului românesc.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Anul 2018 este anul designului casei-fermă și anul în care betonul  este “rege” la mobilier, accesorii decorative și tapetări.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Important de menţionat este fapcă că intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here