Unul „afumat” bine ziua în amiaza mare, celălalt fără nicio grijă și fără carnet

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat în localitățile Comloșu Mare și Lunga, din județul Timiș, doi conducători auto bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere.

Duminică, în jurul orei 16:20, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare, au oprit pentru control în localitatea Comloșu Mare din județul Timiș, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot ieri, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare, au oprit pentru control în localitatea Lunga din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here