Urmărire ca în filme a hoților de buzunare. Cum au acționat polițiștii locali

Curg reclamațiile timișorenilor care cad victime tâlharilor. Hoții de buzunare acționează des în tramvaie, unde profită de aglomerație. Aceștia sunt persoane cu o excepţională dexteritate, fantastica lor îndemânare, căpătată în ani de „pregătire”, este cea care le permite să şterpelească portofele, bani, acte, telefoane mobile etc.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în jurul orei 14.30, au surprins un grup de trei persoane cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare. Aceștia se pregăteau să urce în troleibuzul 17. Când au văzut patrula de polițiști locali, cei trei au devenit agitați, iar unul dintre ei a încercat să fugă, dar a fost prins.”Polițiștii locali au permanent în vedere persoanele cunoscute ca fiind hoți de buzunare, încercând prin orice mijloace legale să prevină ca aceștia să acționeze pe mijloacele de transport în comun și în stațiile R.A.T.T și să reducă pe cât posibil acest fenomen care nu face cinste orașului nostru„, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Cei trei au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru identificare, iar cel care a încercat să fugă, un bărbat de 47 de ani, a fost sancționat conform OUG 195/2002 deoarece a traversat strada prin alte locuri decât cele permise.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here