Urmărit general depistat la vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

Ghinion pentru un cărășean care a încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră. Acesta și-a încercat norocul să treacă frontiera, deși era căutat de oamenii legii pentru mai multe infracțiuni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, care era urmărit general. Individul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 8 luni pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În data de 05.05.2016, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților specifice, un cetăţean român în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, pasager într-un autoturism înmatriculat în România.

În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Acesta era căutat în vederea executării pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 8 luni, pentru săvârşirea  de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei acestuia, fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here