Urmărit general depistat la vama Cenad. Ce infracțiuni au comis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice un cetăţean român în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Teleorman, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Germania.

În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 3 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here