Urmărit general, depistat la vama Cenad. Ce fapte a comis

Spread the love

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Luni, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru pe sensul de intrare în ţară, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here