Urmărit general, prins de polițiști în vama Cenad!

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare.

”În data de 25.09.2018, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul român L.A., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș Severin. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române”, transmit polițiștii de frontieră.

Bărbatul era căutat pentru executarea pedepsei cu închisoarea de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here