Urmărit internațional depistat de polițiști. Ce infracțiuni a comis

Un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, a fost depistat de poliţiştii timişeni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 23 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un tânăr de 25 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni contra proprietății (furturi din locuințe).

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a emis pe numele său un mandat de arestare pe o perioadă de 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.